GIN

We zijn er trots op dat we een brede selectie kwaliteitsproducten kunnen aanbieden, waaronder een uitgebreid assortiment gins. Onze ginselectie omvat de volgende categorieën:

 

 

 

London Dry Gin

London Dry Gin is de meest traditionele en populaire soort gin. Hij wordt gemaakt volgens strenge zuiverheidsnormen en staat bekend om zijn frisse, heldere smaak met jeneverbessen. London Dry Gin is een veelzijdige gin die in verschillende cocktails kan worden gebruikt, waaronder de klassieke gin-tonic.

 

Old Tom Gin

Old Tom Gin is een zoete en hartige stijl van gin die populair was in de 18e en vroege 19e eeuw. Hij staat bekend om zijn rijke en ronde smaak en wordt vaak gebruikt in klassieke cocktails zoals de Tom Collins.

 

Gearomatiseerde gin

Gearomatiseerde gin wordt gemaakt door plantaardige ingrediënten en andere smaken in een basisgin te mengen. Gearomatiseerde gins kunnen variëren van fruitig tot kruidig tot bloemig, en worden vaak gebruikt in cocktails of als een nip gin.

 

Navy Strength Gin

Navy Strength Gin is een high-proof gin die oorspronkelijk werd ontwikkeld voor de Britse marine. Hij staat bekend om zijn intense smaak en wordt vaak gebruikt in cocktails die een sterke gin smaak vereisen.

 

Jenever

Jenever is een traditionele Nederlandse gin die wordt gemaakt van gemoute gerst, rogge en maïs. Hij staat bekend om zijn moutige smaak en wordt vaak gebruikt in klassieke cocktails zoals de Martinez.

 

 

Onze gin selectie bevat ook een verscheidenheid aan tonics om met je gin te combineren, waaronder:

  • Fever-Tree Tonic Water
  • Fentimans Tonic Water

Of je nu de voorkeur geeft aan een klassieke London Dry Gin met een frisse en heldere smaak of een zoete en rijke Old Tom Gin, wij hebben voor ieder wat wils. En met onze selectie tonics kun je de perfecte combinatie vinden om je favoriete gin en tonic cocktail te maken.

 

In onze winkel geloven we dat kwaliteit essentieel is. Daarom selecteren we onze gin zorgvuldig, zodat we onze klanten alleen de beste producten kunnen bieden. We zijn ook trots op onze uitstekende klantenservice, dus als je hulp nodig hebt bij het kiezen van de perfecte gin voor jouw gelegenheid, staan wij altijd klaar om je te helpen.

 

Dus waarom kom je niet langs in onze winkel om onze selectie gins te bekijken? We zijn ervan overtuigd dat je iets zult vinden waar je van houdt!