whisk(e)y

We zijn er trots op dat we een brede selectie kwaliteitsproducten kunnen aanbieden, waaronder een uitgebreid assortiment whisky's. Onze whiskey-selectie omvat de volgende categorieën:

  • Schotse whisky
  • Ierse whiskey
  • Bourbon
  • Rye
  • Japanse whisky

Naast deze categorieën bieden we ook een verscheidenheid aan andere soorten whisky, waaronder:

 

Single Malt

Single malt whisky is een type whisky dat gemaakt is van 100% gemoute gerst en geproduceerd wordt door één enkele distilleerderij. Single malt whisky's staan bekend om hun complexe, genuanceerde smaken en zijn een populaire keuze onder whiskyliefhebbers.

 

Blended Malt

Blended malt whisky is een type whisky dat gemaakt wordt door twee of meer single malt whisky's van verschillende distilleerderijen met elkaar te mengen. Blended malt whiskey's staan bekend om hun evenwichtige smaken en zijn een populaire keuze om aan te nippen of in cocktails.

 

Blended whiskey

Blended whiskey is een type whisky dat gemaakt wordt door twee of meer verschillende types whisky met elkaar te mengen. Blended whiskey's staan bekend om hun zachte, consistente smaak en zijn een populaire keuze om te mixen in cocktails.

 

Barrel proof

Barrel proof whisky is een type whisky dat gebotteld wordt met dezelfde proof als toen het uit het vat werd gehaald. Barrel proof whisky's staan bekend om hun intense, complexe smaken en zijn een populaire keuze onder whiskyliefhebbers.

 

Single malt

Single cask whisky is een type whisky dat gebotteld is uit een enkel vat, in plaats van te worden gemengd met andere whisky's. Single cask whisky's staan bekend om hun intense, complexe smaken. Single cask whisky's staan bekend om hun unieke, unieke smaken en zijn een populaire keuze onder whiskyverzamelaars.

 

Of je nu de voorkeur geeft aan een fruitige whiskey met tonen van appel en peer, een rokerige whiskey met hints van turf en rook, een zoete whiskey met smaken van karamel en vanille, of een kruidige whiskey met een kick van peper en kaneel, we hebben voor ieder wat wils.

 

In onze winkel geloven we dat kwaliteit de sleutel is. Daarom selecteren we onze whisky's zorgvuldig, zodat we onze klanten alleen de beste producten kunnen aanbieden. We zijn ook trots op onze uitstekende klantenservice, dus als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de perfecte whisky voor jouw gelegenheid, staan wij altijd klaar om je te helpen.

 

Dus waarom kom je niet langs in onze winkel om onze selectie whisky's te bekijken? We zijn ervan overtuigd dat je iets zult vinden waar je van houdt!