rum

We zijn er trots op dat we een brede selectie kwaliteitsproducten kunnen aanbieden, waaronder een uitgebreid assortiment rum. Onze selectie rum omvat de volgende categorieën:

  • Witte of Heldere Rum
  • Gouden of Bleke Rum
  • Donkere Rum
  • Gekruide Rum
  • Gearomatiseerde Rum
  • Overproof Rum

Witte of Heldere Rum

Witte rum is helder en heeft een mildere smaak en lichtere body dan gouden of donkere rum. Deze lichte soorten rum worden meestal gebruikt om cocktails te maken die geen behoefte hebben aan een gedurfde rum smaak. Witte rum is populair in de meest voorkomende dranken, zoals de Cuba Libre, de Daiquiri, de Mojito en de Piña Colada.

 

Gouden of Blanke Rum

Gouden rum wordt gerijpt in eikenhouten vaten en heeft een smaakvoller profiel dan de witte of heldere rum. Deze rum met een gemiddelde body krijgt zijn kleur door toevoeging van karamel of door rijping in bleke eikenhouten vaten en wordt gebruikt om cocktails te maken zoals de Mai Tai, de Rum Runner en de Hurricane.

 

Donkere rum

Donkere rum ziet er diepbruin uit en heeft een rijke smaak. Deze rum wordt gerijpt in verkoolde eikenhouten vaten en wordt gebruikt om cocktails te maken zoals de Dark and Stormy, de Mai Tai en de Zombie.

 

Gekruide rum

Gekruide rum is doordrenkt met specerijen zoals kaneel, nootmuskaat en vanille. Deze rum wordt gebruikt om cocktails te maken zoals de Spiced Rum and Coke, de Spiced Rum Mojito en de Spiced Rum Punch.

 

Flavoured rum

Flavored rum is doordrenkt met smaken als kokosnoot, ananas en mango. Deze rum wordt gebruikt om cocktails te maken zoals de Piña Colada, de Mai Tai en de Hurricane.

 

Overproof rum

Overproof rum is een rum met een hoog bewijsgehalte die wordt gebruikt om cocktails te maken zoals de Zombie en de Rum Runner.

 

Of je nu de voorkeur geeft aan een lichte en milde witte rum, een smaakvolle gouden of bleke rum, een rijke en gedurfde donkere rum of een gekruide of gearomatiseerde rum, wij hebben voor ieder wat wils. En met onze selectie cocktails kun je de perfecte combinatie vinden om je favoriete rumcocktail te maken.

 

In onze winkel geloven we dat kwaliteit belangrijk is. Daarom selecteren we onze rum zorgvuldig om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten aan onze klanten aanbieden. We zijn ook trots op onze uitstekende klantenservice, dus als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de perfecte rum voor jouw gelegenheid, staan wij altijd klaar om je te helpen.

 

Dus waarom kom je niet langs in onze winkel om onze selectie rum te bekijken? We zijn ervan overtuigd dat je iets zult vinden waar je van houdt!