likeuren

We zijn er trots op dat we een brede selectie kwaliteitsproducten kunnen aanbieden, waaronder een uitgebreid assortiment likeuren.

 

Vruchtenlikeuren

Vruchtenlikeuren worden gemaakt door fruitsmaken te infuseren in een basis-eau-de-vie, zoals wodka of brandy. Deze likeuren zijn meestal zoet en fruitig en worden vaak gebruikt in cocktails of als begeleiding bij een dessert.

 

Roomlikeuren

Roomlikeuren worden gemaakt door room te combineren met een basis-eau-de-vie, zoals whisky of rum. Deze likeuren zijn zoet en romig en worden vaak gebruikt in cocktails of bij het dessert.

 

Koffielikeuren

Koffielikeuren worden gemaakt door koffie te combineren met een sterke drank, zoals wodka of rum. Deze likeuren zijn zoet en rijk en worden vaak gebruikt in cocktails of bij het dessert.

 

Chocoladelikeuren

Chocoladelikeuren worden gemaakt door chocolade te combineren met een sterke drank, zoals wodka of brandy. Deze likeuren zijn typisch zoet en rijk en worden vaak gebruikt in cocktails of bij het dessert.

 

Schnapps likeuren

Schnapps likeuren worden gemaakt door fruitsmaken te infuseren in een basis-eau-de-vie, zoals wodka of brandy. Deze likeuren zijn meestal zoet en fruitig en worden vaak gebruikt in cocktails of bij het dessert.

 

Brandewijnlikeuren

Brandewijnlikeuren worden gemaakt door brandewijn te combineren met verschillende smaken, zoals fruit of kruiden. Deze likeuren zijn meestal zoet en rijk en worden vaak gebruikt in cocktails of bij het dessert.

 

Anijslikeuren

Anijslikeuren worden gemaakt door anijs te infuseren in een basis-eau-de-vie, zoals wodka of brandy. Deze likeuren zijn meestal zoet en hebben een dropsmaak en worden vaak gebruikt in cocktails of als digestief.

 

Likeuren met notensmaak

Likeuren met notensmaak worden gemaakt door notensmaken te infuseren in een basis-eau-de-vie, zoals wodka of brandy. Deze likeuren zijn meestal zoet en nootachtig en worden vaak gebruikt in cocktails of als begeleiding bij een dessert.

 

Kruidenlikeuren

Kruidenlikeuren worden gemaakt door verschillende kruiden te infuseren in een basis-eau-de-vie, zoals wodka of brandy. Deze likeuren zijn meestal zoet en kruidig van smaak en worden vaak gebruikt in cocktails of als digestief.

 

In onze winkel vinden we kwaliteit belangrijk. Daarom selecteren we onze likeuren zorgvuldig om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten aan onze klanten aanbieden. We zijn ook trots op onze uitstekende klantenservice, dus als je hulp nodig hebt bij het selecteren van de perfecte likeur voor jouw gelegenheid, staan wij altijd klaar om je te helpen.

 

Dus waarom kom je niet langs in onze winkel om onze selectie likeuren te bekijken? We zijn ervan overtuigd dat je iets zult vinden waar je van houdt!